Tilmeld dig Dansk777 og modtag vores velkomstbonus og spins!

Direkte Gevinst

BTN

Spil med direkte gevinst hos Dansk777

Kært barn har mange navne… Det er svært at finde et navn på dansk til denne type spil, som lyder kort og godt. På engelsk bliver de kaldt for ”Instant Win Games” – og er altså spil med øjeblikkelig eller direkte gevinst.
Denne form for spil kaldes også for chance spil eller hasardspil. Det er spil, der udelukkende afgøres af held, og hvor du som spiller overhovedet ingen indflydelse har på spillets slutresultatet. Det kan sammenlignes med at købe et skrabelod, hvor numrene, der gemmer sig under overfladen, er givet på forhånd, lige fra det øjeblik du købte loddet. De kan ikke ændres lige meget hvilken snedig strategi du end anvender, og det er altså kun rent og skært held, der afgør, om du vinder.
Dansk777 har et stort udvalg af spil med øjeblikkelig gevinst. Grunden til disse spils overvældende succes kan skyldes, at de faktisk kan være ret spændende at spille. Hvem når ikke at forestille sig, hvad alle pengene skal bruges til, alt imens numrene bliver afsløret et efter et. Det er lidt som om man nærmest kan høre sin egen personlige trommefanfare inde i hovedet, lige før det allersidste nummer bliver afsløret, da da da daaaaa – Er det NUUU jeg lander på vindernummeret?
Dansk777 har som sagt et bredt udvalg af spil med øjeblikkelig gevinst, med mange forskellige tema, og vi vil nu se på et par af de absolut mest populære spil for tiden:

Spin the Gold

Spin the Gold er lavet med tanke på det græske-olympiske tema. Selv hjulet, som drejes, er udformet præcis som en olympisk guldmedalje, og er omringet af sølv –og bronzemedaljerne. I baggrunden har spilleren udsigt til et godt gedigent moderne olympisk stadion, som de bedst ses på TV. Du bestemmer selv hvor mange af de 8 gevinstlinjer du vil spille på, og selve hjulet består faktisk af et større hjul med 2 mindre inden i. Danner de 3 hjul en vinderkombination, ja, så er det bare om at komme op på skamlen og tage imod guldet som en anden olympisk mester. Lad legene begynde!


BTN

Super Chance

Det er fuldstændigt umuligt ikke at blive fanget af den opløftende stemning i dette noget så glade lykkehjulsspil. Spillet lever i højeste grad også op til sit navn, da du her får en super chance for at vinde helt op til 1 million dejlige danske kroner. Ved siden af selve lykkehjulet findes 3 skjulte beløb, som afsløres ved at trykke på dem, eller på spil-knappen. Lander lykkehjulet herefter på et af disse beløb, ja, så vinder du dette beløb. Du har altså hele 3 chancer for at vinde i hvert spin, hvis du matcher et af de 3 beløb. Selve gevinstbeløbene vokser også i takt med at du forøger din indsats. Så det er egentlig bare om at smøre ærmerne op, og komme i gang med at spinne hjulet!

Lucky Machines

Dette spil er noget af det tætteste vi kommer på den rigtige gammeldags enarmede tyveknægt i online version – og så findes der endda hele 5 af dem i Lucky Machines. Spillet er propfyldt med fest og glade dage, både i form af musik, farver og den festlige konfetti, der gladeligt bliver kastet ud over skærmen, når du får gevinst. Der er noget helt naivt og candyflossagtigt over de 5 tyveknægte, der bogstaveligt talt har hver deres arm, som bliver trukket i hvert spil. Hver maskine har 3 gevinstlinjer, og der vindes, når man får 3 ens symboler på rad. Tre 7-taller starter bonusrunden, som leder dig videre til et spil med stigende multiplikator. Desuden er top gevinsten, hvis du spiller med maks. indsats, på hele 3 vanvittige millioner kroner på bare et enkelt træk. Hvad venter du på spørger vi bare?


BTN

Designed and developed by qlArt