Tilmeld dig Dansk777 og modtag vores velkomstbonus og spins!

Spillemaskiner


BTN

Hos Dansk777 kan du finde nogle af de mest populære online spillemaskiner på markedet i dag, og Dansk777 tilbyder spil i alle kategorier. Der findes både de klassiske spillemaskiner og video spillemaskiner, hvor af mange indeholder 3D animationer i top kvalitet. Herudover kan spilleren finde spilleautomater med få gevinstlinjer, og helt op til 243 gevinstlinjer i nogle af de mest avancerede online spillemaskiner.
Herunder vil vi tage et kig på nogle af de absolut mest populære spillemaskiner hos Dansk777, hvor det har vist sig, at spillerne bare bliver ved og ved med at vende tilbage. Det er ikke udelukkende kun pga. spillenes samlede gode kvalitet og grafik, men også fordi, det er nogle af de spil med størst mulig udbetalingsprocent – og ikke mindst spil med chance for at vinde den helt store jackpot.

FRUITY FRIENDS

Fruity Friends spillemaskinen er ikke kun proppet med frugt og farver, men også med fest og farver. Dette er en spillemaskine, der virkelig appellerer til spillerens humor, og sans for at sætte pris på hverdagens små skøre indslag. Blandt alle disse skøre, skønne, nuttede og sjove frugter, er der virkelig mulighed for at presse citronen til sidste dråbe. Jordbærret sender dig ud i bonusspillet, hvor du skal vælge forskellige frugter, der så igen udløser kontantpræmier. Scatteren udløser gratis spil, hvor du skal vælge blandt lækre frugtkurve, for så igen at vinde yderlige gratis spil. Fruity Friends giver dig simpelthen lyst til at tage handskerne på og gå i haven!
SPIL NU

TWIN SPIN

Twin Spin spillemaskinen lever i den grad op til sit navn. Hele hovedideen bag spillemaskinen, er de to tvilling-hjul, der i al evighed drejer sammen og matcher hinanden som bedste siamesiske tvillinger. Denne funktion i sig selv øger spillerens mulighed for gevinst, og som om det ikke var nok, så formerer de sig, og bliver til trilling, firling og femlig-hjul. Spillemaskinen giver dig desuden mulighed for at vinde helt op til 270.000 mønter hvilket bestemt ikke er at kimse af. Spillemaskinens design er også utroligt vellidt af spillerne, der bare elsker de flotte farver og de rene linjer, som kendetegner spillet fra ende til anden. Om du er tvilling eller ej, så vil du elske dette spil!
SPIL NU

STARBURST

Starburst spillemaskinens humørfyldte grafik, sender dig tilbage til de glade 80´ere med sin syrede retro stil og kosmiske musik. Spillemaskinen vrimler med de evigtgyldige symboler såsom de klassiske 7´ere og guldbaren, og spillet er derudover propfyldt med neon farvede stjerner og diamant symboler. Der findes ikke et egentligt bonusspil, hvilket på sin vis er en smule utraditionelt, men spillet byder derimod på en hel række af wilds, som tilfældigt dukker op under spillet, for at aktivere den forbløffende Starburst Wild Funktion. Disse wilds fastholdes, og hjulene drejer igen, og giver dig endnu en chance for at vinde, hvilket giver spilleren ekstra chancer for at vinde. Spillemaskinen er på rekordtid gået hen og blevet utrolig populær, hvilket helt sikkert skyldes enkelhed, smuk grafik og gode tilbagebetalingsprocenter.
SPIL NU

MILLIONAIRES CLUB III

Denne progressive spillemaskine er Dansk777´s bedste bud på en livsforandrende oplevelse. Det er en spillemaskine, hvor der virkelig kan vindes stort. Det betyder også, at der skal satses med maksimal indsats for at kunne vinde kæmpejackpotten, og du bør derfor sikre dig, at puljen er rigtig høj, før du går i gang med at spille. Går du efter den store jackpot, er det nemlig ikke værd at satse, før puljen er nået et godt stykke op i skyerne. Kæmpe jackpotten blev sidst vundet af en af Dansk777´s danske spillere – og gevinsten lød på hele 1.504135,95 danske kroner. Spillets tema holder sig til vild luksus i sus og dus – altså en lille liflig forsmag på alt, hvad der venter dig, hvis du skulle gå hen og vinde. Dette er bestemt en spillemaskine, der skal afprøves i dag!

SPIL NU

Som sagt var dette en kort gennemgang af nogle af de allermest populære spil hos Dansk777 lige for øjeblikket, men det betyder ikke, at du ikke kan have andre prioriteter. Eftersom Dansk777 udbyder over 100 forskellige spil, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Hvis du leder efter noget helt specielt, eller bare er ude efter at blive overrasket med noget nyt, er derfor altid en god ide at gennemgå Dansk777´s hjemmeside, så du med egne øjne, kan se hvad der gemmer sig af spændende og underholdende forslag!

SE ALLE SPIL

Designed and developed by qlArt